Programma's

U kunt kiezen uit één van de programma's uit onderstaande lijst of we maken een programma aangepast aan uw wensen of aan de plaatselijke omstandigheden. Klik op de titels  voor meer uitleg

2 vertellers brengen een gevarieerd programma van kerst- en eindejaarsverhalen:
zo heb je het eindejaar nog nooit beleefd.

Een ideaal programma rond de tijd van Valentijn of een andere romantische gebeurtenis.
Deze vertellingen zijn perfect aanpasbaar aan elk evenement.

1 of 2 vertellers brengen een boeiend programma met volksverhalen en plaatselijke legendes

Voor bijzondere gelegenheden maken wij een bijzonder verhaal. 

Eén van onze vertellers is brouwer van beroep en kan u een hele avond animeren met zijn en andere bieren, doorspekt met verhalen en bijzondere weetjes in verband met het schuimende gerstenat.  Er worden een 6-tal bieren geproefd. Tussendoor vertelt Bart verhalen over bier.

Gwen Deprez is naast verteller ook een gelauwerd dichteres met verschillende internationale onderscheidingen. Gwen brengt voor u een selectie uit haar eigen werk al dan niet in combinatie met verhalen.   Lees hier het interview met Gwen in het Culturele tijdschrift 'Het Beleefde Genot' met enkele van haar gedichten. https://hetbeleefdegenot.be/TOVERBERG_22_web.pdf 

Een verteller neemt je mee op een originele stadswandeling door Brugge.  Iedere straat heeft er zijn eigen verhaal of legende. 

In ons piepkleine paraplutheater kunnen tot 5 personen binnen. Daar vertellen we korte verhalen. Dit mooie, kleine theater kan overal worden opgesteld, zowel binnen als buiten.

Op een domein in uw buurt of op een grote boerderij brengen drie of vier vertellers hun verhaal. De toeschouwers worden verdeeld in kleine groepjes en schuiven telkens door naar het volgende verhaal.

In uw dorp of wijk zoekt u 4 huiskamers waar een verteller zijn verhaal kan doen. De toeschouwers schuiven door van huiskamer naar huiskamer, van stoel tot stoel, van verhaal naar verhaal.

Wij brengen een heel originele animatie op uw feest of (bedrijfs-)receptie. Twee of drie vertellers mengen zich onder de genodigden en vertellen korte verhalen.